Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir Nasıl Yapılır?

12.11.2022 0 Comments

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir Nasıl Yapılır
Hydrafacial uygulaması ne işe yarar? – Çevresel faktörlerin yanı sıra, güzel görünmek adına yapılan yanlış makyaj, uzun süre güneşlenme ve cilt tipine uygun olmayan kozmetik ürünlerin kullanımı gibi hatalı uygulamalar sonucunda cilt gözenekleri kapanır, yeterince hava ve nem alamaz hâle gelir.

  1. Tüm bunlara ek olarak, cildin alt katmanlarında yer alan ölü hücrelerin birikimi sonucunda cilt olduğundan daha yaşlı, yorgun ve kırışık görünür.
  2. Uygulama sonrasında herhangi bir özel bakım gerektirmeyen hydrafacial sayesinde, tüm bu problemler yarım saat kadar gibi bir süre içinde giderilir.
  3. Cildi derinlemesine temizlerken var olan problemlerin giderildiği, bu sırada vakumlu başlık ile ölü deri ve hücrelerin aspire edildiği temizlik işlemi sonrasında cildi sağlıklı ve etkili şekilde besleyen serumlar cilt altına pompalanır.

Uygulanan temizlik ve bakım işleminden sonra ciltte var olan lekelenme problemine göre kullanılan farklı LED tipleri ile istenmeyen görünüm yok edilir. Gerekli görüldüğünde peeling uygulaması da yapılabilir. Hassas, kurumuş ve yıpranmış cilt tiplerinde de güvenle uygulanabilen yöntem sayesinde dokular zarar görmez.

  • Cildi tahriş etmeden ve iz bırakmadan, konforlu bir şekilde güzel ve canlı görünen bir cilt sunar.
  • Cilt kırışıklıkları ve lekeleri, genişlemiş gözenekler, akne ve siyah noktalar, cilt kırışıklıkları ve yağlı cilde has problemler hydrafacial uygulaması ile yok edilir.
  • Tek bir seansta, 30 dakikadan kısa bir sürede, her yaştan kişiye ve cilt tipine aşağıdaki işlemler uygulanabilir.

Özetlemek gerekirse hydrafacial uygulaması ile:

Vakumlu vortex sistemi ile derinlemesine cilt temizliği yapılır. Solüsyon ve vakum ile yapılan peeling işlemi, akne, siyah nokta, leke gibi istenmeyen görünümü, cilde zarar vermeden yok eder. Akne, yaşlanmaya ve yorgunluğa bağlı kırışıklık ve diğer lekeler için özel serumlar uygulanır. Aşırı yağlanan T bölgesi için dengeleyici serum uygulanır. İnce kırışıklık, siyah nokta ve büyümüş gözenekler için farklı serum tipleri uygulanır. Hyaluronik asit, peptit, antioksidan ve nemlendirici solüsyonlar ile cilt hızla nemlendirir ve nem dengesini koruması sağlanır. LED teknolojisi cildi sıkılaştırır, bakterileri yok eder.

HydraFacial acıtır mı?

Hydrafacial Ne İşe Yarar? – Yeterince iyi temizlenemeyen cilt, güneş kremi kullanmadan güneşe maruz kalmak, gözenek tıkayıcı ürünler kullanmak, yanlış cilt bakımı ürünleri kullanmak ve makyaj sonrası cildi iyi temizleyememek ve makyaj ile uyumak gibi birçok neden sonucunda gözenekler tıkanır, cildiniz nefes alamaz ve ciltte nem kaybı yaşanır.

Cildiniz yorgun, cansız ve daha yaşlı gözükebilir, ince çizgileriniz belirginleşir ve gözenek görünümü artar. Hydrafacial işlemi sonrasında gözenekleriniz, siyah noktalarınız ve ciltteki ölü deriler temizlenir. Kimler Hydrafacial Yaptırabilir? Her yaştan kadın erkek fark etmeksizin her tüm cilt tipleri Hydrafacial yaptırabilir.

Hydrafacial Acıtır mı? Hydrafacial tamamen acısız bir işlem olup işlem süresinde hiçbir şekilde acı hissetmezsiniz. Vakum teknoloji ile gözenekler derinlemesine temizlenir. Hydrafacial Ne Kadar Sürer? Hydrafacial işlemi ortalama 30 dakika sürmektedir. Hydrafacial sonrası makyaj yapabilir miyim? Hydrafacial işleminin yapıldığı gün makyaj yapılması, krem dahil herhangi bir cilt ürününün kullanılması ve yüz yıkanması önerilmez.

  1. Roaccutane tedavisi görenler Hydrafacial yaptırabilir mi? Roaccutane tedavisi boyunca cildinize herhangi bir derinlemesine temizleme işlemi uygulamamalısınız.
  2. Hydrafacial işleminde fiyat ne kadar? Hydrafacial işlemi hastane ortamında, güzellik uzmanlarımız tarafından kampanyalı fiyatlarla yapılmaktadır.

Hydrafacial kaç seans yapılmalıdır? Hydrafacial kampanya paketimizde de olduğu gibi en etkili sonuçları alabilmek için 3 seans önerilmektedir.

HydraFacial yaptırdıktan sonra ne yapılır?

HydraFacial, uygulama sonrasında herhangi özel bir bakım gerektirmemektedir. Tek dikkat edilmesi gereken nokta o gün yüzü yıkamamaktır. Bir gün yüze hiçbir şey sürülmemesi gerekir.

Hydrafacial cilt bakımı Kaç Seans?

SORU & CEVAP – (8) DOKTORA SORUN DAHA FAZLA

You might be interested:  Bacoderm Pomad Krem Ne Işe Yarar?

Kadriye soruyor Merhabalar, Cildim biraz sorunlu Hydrafacial bakımı yaptırmak istiyorum, işlem ne kadar sürüyor ve kaç seans sürer? Dr. Mustafa Karataş Merhabalar, Cildin sorunlu olup olmamasına göre değişiklik göstermekle birlikte cilt tipine ve ihtiyaç göre farklı solüsyonların kullanıldığı Hydrafacialcilt bakımı uygulama süresi 20 – 40 dakika süren. Hydrafacial bakım iki haftada bir olacak şelikde 3-4 seans uygulanması önerilmektedir.

Cilt bakımı kac tl?

Cilt bakım ücreti ne kadar? – Klasik Cilt Bakımı Ücreti: 150 TL – 350 TL arasında değişmektedir. Dermapen Ücreti: 200 TL – 450 TL arasında değişmektedir. Akneli Cilt Bakımı Ücreti: 200 TL – 300 TL arasında değişmektedir. Medical Cilt Bakımı Ücreti: 200 TL – 350 TL arasında değişmektedir.

HydraFacial cilt bakımı Kaç Seans?

Hydrafacial kaç seans uygulanmalı? – Cildin tüm tabakalarının temizlenmesi, beslenmesi ve nemlenmesi ile cilt yenilenir. Böylece işlemin uygulandığı kişi, pamuksu yumuşaklıkta, ışıldayan, sağlıklı ve gençleşmiş cilde sahip olur. En hassas cilt tipinden, çok yağlı cilt tipine, yılın her günü güvenle uygulanabilir.

Her yaştan kadın ve erkeklere güvenle uygulanan hydrafacial işlemi, ilk seansta gözle görülür bir fark yaratır. Tedavi amaçlı uygulamalarda, birer haftalık aralıklarla 4 ile 6 seanslık bir kür uygulanır. Kozmetik amaçlı uygulamalarda ise ideal görünümün korunabilmesi için ayda bir tekrarlanması önerilir.

Böylece cildiniz yılın her günü temiz, bakımlı, sağlıklı ve canlı görünür. Uygulama yapıldıktan sonra, herhangi bir koruyucu bakım gerektirmeyen hydrafacial işlemi sonrasında tek dikkat edilmesi gereken nokta, işlemin yapıldığı gün yüzün yıkanmamasıdır. Dermatoloji (Cildiye) 24.6.2020 242997 Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren ögelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz.